Romaner

Bogen: Hemmelighedernes hemmelighed

»Jeg har tilbragt meget tid hos min farmor. Mine tre andre bedsteforældre var alle døde, før jeg blev syv år, men Mammy, som hun blev kaldt, levede til jeg fyldte 16 år. Hun lærte mig at strikke, hente Napoleonskager hos bageren, snyde i kortspil, og i det skjulte også healingens kunst. Jeg opholdt mig en del i hendes energi og har uden at vide af det registreret, hvad der foregik. Men det var først, da jeg som voksen fik min førstefødte, at jeg for alvor gik ind i den verden.«

Bogen er overvejende selvbiografisk og skildrer hovedpersonens rejse gennem livet, som kvinde, elsker, behandler, mor og kunstner, som når hun tager sine billeder med på en salgsturné til New York, for at finde en interesseret kunsthandler – og møder en sommerfugl.

Kristine Gade Hansen bevæger sig ind i det ubeskrivelige, hvad enten hun er på Djursland eller i Pyrenæerne, og hun filosoferer over livet, og hvordan man fastholder troen på det gode.

Bogen er illustreret bl.a. med forfatterens egne værker, ukonventionelt, men samtidig traditionelt og med respekt for det helt almindelige jordbundne liv, som selv sommerfugle lever.Hun er uddannet textildesigner fra Designskolen i Kolding og håndarbejdslærer på Skals Håndarbejdsseminarium. Kristine Gade Hansen (f. 1968) er uddannet textildesigner fra Designskolen i Kolding og håndarbejdslærer på Skals Håndarbejdsseminarium, og er desuden både kunstner og behandler. Evnerne som behandler eller healer har hun åbenlyst fra kvinder i familien, som hun indimellem føler sig nærmest som et medium for. Som kunstner har hun udstillet både i Danmark og i udlandet bl.a. i New York og Italien.Fil størrelse:

Anmeldelser på SAXO: 

“Ærligt, poetisk og bevægende skrevet. Autentisk og tilgængelig, altid jordnær. Forfatteren åbner dørene til sine ‘hemmeligheder’, til en verden af indre og ydre oplevelser: en mosaik af billeder og fortællinger strømmer ud i dagslyset. Betragtninger over livets mange spørgsmål. En spirituel dagbog.”
Aleksander J 

“Nogle bøger kan man bare ikke lægge fra sig, når man først har startet på dem. Sådan er denne fascinerende bog. Meget poetisk skrevet, til tider føler man, at man er med på den rejse, som forfatteren har været på. Bogen er inddelt i fine små afsnit – som en æske med fyldt chokolade, hvor man er spændt på, hvad der er i det næste stykke man spiser. Jeg elsker biografier med illustrationer, på en eller anden måde føler man en tættere relation til forfatteren og den rejse hun har været på, når man se hende nogle af de steder hun omtaler.”
Bente H

“Dette er en inspirerende og kærlig beskrivelse af en kvindes magiske rejse med sanserne åbne overfor alle livets forunderlige og skønne hemmeligheder.”
Arne s

“Fremragende bog hvor forfatteren har koblet sin personlige erfaring ind i den spirituelle verden. En bog for den nysgerrige men bestemt også en fantastisk bog for det  allerede spirituelle menneske. “Sabrina G

“Ærlig og nærværende bog, der emmer af den skønneste energi.”
Rikke H

Jeg er igang med at indtale bogen, som lydbog. Er du interesseret har jeg lagt den op på soundcloud (se nederste i højre hjørne) og på youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=roYLUIKtpCU&ab_channel=KristineGadeHansen