Romaner

Bogen: Hemmelighedernes hemmelighedAnmeldelser på SAXO: 

“Ærligt, poetisk og bevægende skrevet. Autentisk og tilgængelig, altid jordnær. Forfatteren åbner dørene til sine ‘hemmeligheder’, til en verden af indre og ydre oplevelser: en mosaik af billeder og fortællinger strømmer ud i dagslyset. Betragtninger over livets mange spørgsmål. En spirituel dagbog.”
Aleksander J 

“Nogle bøger kan man bare ikke lægge fra sig, når man først har startet på dem. Sådan er denne fascinerende bog. Meget poetisk skrevet, til tider føler man, at man er med på den rejse, som forfatteren har været på. Bogen er inddelt i fine små afsnit – som en æske med fyldt chokolade, hvor man er spændt på, hvad der er i det næste stykke man spiser. Jeg elsker biografier med illustrationer, på en eller anden måde føler man en tættere relation til forfatteren og den rejse hun har været på, når man se hende nogle af de steder hun omtaler.”
Bente H

“Dette er en inspirerende og kærlig beskrivelse af en kvindes magiske rejse med sanserne åbne overfor alle livets forunderlige og skønne hemmeligheder.”
Arne s

“Fremragende bog hvor forfatteren har koblet sin personlige erfaring ind i den spirituelle verden. En bog for den nysgerrige men bestemt også en fantastisk bog for det  allerede spirituelle menneske. “Sabrina G

“Ærlig og nærværende bog, der emmer af den skønneste energi.”
Rikke H

Jeg er igang med at indtale bogen, som lydbog. Er du interesseret har jeg lagt den op på soundcloud (se nederste i højre hjørne) og på youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=roYLUIKtpCU&ab_channel=KristineGadeHansen