Kranio-sakral terapi (KST) er en alsidig terapiform som både er gavnlig for børn og voksne. KST helbreder indefra ved, at påvirke den ”urpuls” af vitalitet og livskraft, som findes i hele kroppen, men som KST finder mest tydelig i cerebrospinalvæsken. Cerebrospinalvæsken omgiver hjernen og rygmarven.Kranio-sakral terapi er en blid manuel behandlingsform, der udføres ved blide tryk.
KST pulsen kan opfattes som et udtryk for en persons vitalitet og forandringer i dens rytme kan derfor medføre forandringer i både krop og sjæl. Med KST går man derfor ind og skaber balance, vitalitet og kraft i den kranio-sakrale puls.
Jeg bruger min indsigt og erfaring sammen med den kranio-sakrale teknik til, at fjerne blokeringer og hjælpe kroppen til, at gå igang med den selvhelbredende kraft.

Jeg tror på sammenhængen mellem det fysiske, psykiske og åndelige, og det er den process vi arbejder med i din behandling

Hvis du aflyser din session, beder jeg dig gøre det minimum 48 timer før den aftalte tid, så en anden har mulighed for at få din aftale.
Ved aflysning mindre end 48 timer før aftalen, eller ved udeblivelse bedes du betale 50% af sessionens pris.
Du kan betale kontant eller via MobilePay.

Ønsker du at indgå i et længerevarende forløb, er du velkommen til, at ringe for at få et uforpligtende tilbud.

Kategorier

Hemmelighedernes Hemmelighed