Energibalancering og healing er en gammel behandlingsform som formodes, at have eksisteret til alle tider og overalt i verden. At heale betyder at gøre hel. At være hel er lig med, at være i balance. 
Balancen opstår når mennesket er i kontakt med sin helhed fysisk, psykisk og åndeligt.
Når et område hos en person er i ubalance er det, som oftest fordi energien ikke flyder optimalt i området og derved påvirker hele kroppen.
Energibalancering kan anvendes, som en akut lindring på et problem, eller som en tilstand af velvære, ikke ulig massagens. Men den kan også bruges, som et længerevarende personligt udviklingsforløb.
Jeg tror på sammenhængen mellem det fysiske, psykiske og åndelige, og det er den process vi arbejder med i din behandling
Som klient skal du ikke gøre andet end, at slappe af og mærke efter hvad der sker i din krop. Jeg vil før healingen tage en lille snak med dig om hvorfor du er kommet, og efter healingen vil vi tale lidt om både dine og mine oplevelser.

Hvis du aflyser din session, beder jeg dig gøre det minimum 24 timer før den aftalte tid, så en anden har mulighed for at få din tid.
Ved aflysning mindre end 24 timer før aftalen eller ved udeblivelse, bedes du betale 50% af sessionens pris.
Du kan betale kontant eller via MobilePay.
Ønsker du at indgå i et længerevarende forløb, er du velkommen til, at ringe for at få et uforpligtende tilbud. 

 

Kategorier

Hemmelighedernes Hemmelighed