Imagine if you could change the world just a little bit – I began sowing seed

Imagine if you could change the world just a little bit
– I began sowing seed … 

Denne sætning ville være en godt igangsætter for mig, til en ny bog  🙂 
Men baggrunden for denne sætning er, at jeg er optaget af, hvordan jeg som enkelt person kan kan give et positivt aftryk i vores verden. Og da miljøspørgsmålet ligger lige for, og fordi jeg ved, at man i de små kan gøre noget som kan blive stort – er det her jeg har brugt noget energi og kærlighed.
I sensommeren sidste år gik jeg rundt og samlede blomsterfrø fra vilde blomster og tørrede dem. Herefter blev de plantet i haven, for at blomstre så smukt i det nye år. 
Og hvorfor plante blomster og især vilde blomster … 
Fordi man ved, at i de vilde haver tilgodeser man planter og dyrs behov og understøtter biodiversiteten. Ved at plante de naturlige og gamle sorter, er man med til at fremme en mangfoldig fauna, og skabe gode livsbetingelser for bl. a. insekter.

Jeg stille mange spørgsmål til mig selv om min plads i verden og hvor jeg kan gøre en forskel, og da jeg altid virkelig har elsket naturen har den en stor prioritet.

Kategorier

Hemmelighedernes Hemmelighed