Brusebad i solens stråler ……….

Solen vække mig og jeg tager dagens første brusebad i dens stråler. Senere sidder jeg på cyklen på vej ned af bakken. Vindens bevægelse får mine øje til at løbe i vand og verden bliver mere diffus, men det gør ikke glæden som bobler inde i mig mindre. Jeg er taknemmelig over ………. hvad præcist ved jeg ikke, men en lykkefølelse over at være lige nu i vind og sol på vej ned af en bakke. Står af cyklen ved torvet og cykelkurven bliver fyldt med lækkert grønt fra den økologiske sælger som altid har tid til et smil og en portion nærvær. Jeg er nået dertil på året hvor jeg bare må købe nogle Dr. Ingrid blomster. Navnet er jeg måske ikke så vild med, da jeg ikke er den store fan af det royale princip, men duften elsker jeg. Og kan så i min rus af blomsterduft se den lille spinkle dame for mig, som jeg forestiller mig havde den samme passion for lige netop den form for kilden i næsen.
Kører gennem skoven på vej hjem og ser solens spejl der glimter i søen, de hvide blomster som er sprunget ud på nogle af træerne, intensiteten i de grønne nye og spæde farver og ved, at nu er foråret kommet ♥

Kategorier

Hemmelighedernes Hemmelighed